pilleri, herätyskello

Tässä on kyllä täysin uusi idea herätyskellolle. Erikoista tässä kellossa on, että se nautitaan sisäisesti ennen nukkumaanmenoa. Wake up on time nimisten herätyspillerien toiminta perustuu siihen, että pilleri vapauttaa kehoon virkistäviä ravintoaineita viiveellä. pillerien erikoispinnoite siis pitää vaikuttavat aineet pillerin sisällä unisyklin ajan, vapauttaen nämä sopivasti samoihin aikoihin, kuin herätyskello soi.

Kun siis nautit pillerin ilalla ennen nukkumaanmenoa, aamulla ennen kellon sointia ajastettu pilleri vapauttaa kehoosi virkistäviä ravintoaineita, sisältäen vitamiineja B1, B2, B3, B6, ja B12, Ginseng uutetta, Guaranaa ja L-Tyrosiina

Pillerien kotisivuilta ei valitettavasti lyödy tietoa, kuinka kauan pilleriltä kuluu, ennen kuin vaikuttavat aineet vapautuvat elimistöön.

Pillereitä voi kuitenkin tilata tuotteen kotisivuilta hintaan $29,95 /30 pillerin pakkaus.

Lähde: www.wakeupontime.com

{democracy:16}
Edellinen artikkeliEnglantilainen äiti synnytti kaksostytöt, joista toinen on tummaihoinen ja toinen vaalea
Seuraava artikkeliNopea kirjaskanneri

1 KOMMENTTI

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Mulla on ongelmia heräämisessä ja nämä saattaisi ratkaista asian! Taidan silti odottaa, että nämä tulevat myyntiin Suomen apteekkeihin =)

  2. Sama juttu. Minulle herääminen on yksinkertaisesti yhtä tuskaa, vaikka moni naureskelee että ”nouset ylös vain”, niin eipä vain ole niin helppoa 😛