Juu. Elikkäs miksei niillä kotkilla sitten lennetty sinne silmävuorelle, kun kuitenkin pelastivat niin monta muuta kohtausta.

Edellinen artikkeliOne Shot – kokoontaittuva jakkara
Seuraava artikkeliMekaaninen web-sivun latauskertojen laskuri

1 KOMMENTTI

 1. Monta kertaa tulee leffoja katsoessa mieleen että ”kamoon tuohon on helpompikin keino” Mut pitäähän sitä jännitystä pitkittää? 🙂

 2. ”wheeee..” totar reps xD ei kammotus. näinhän sen olisi pitänyt mennä!

 3. ”Pitäähän sitä jännitystä pitkittää”.. Pöh! Tarinan eri osat ja aspektit ovat tärkeä osa kokonaisuutta, eikä pointtikaan tietääkseni tainnut olla ihan realististen tapahtumien kuvaus 🙂 Eeppiset tarinat ovat usein puolimyyttisiä, niiden rakenne ja tapahtumat ovat monesti osittain symbolisia.

  TSH vaan ei olisi sama tarina – se ei kertoisi samasta asiasta – jos juoni olisi toinen.

 4. Hei
  Sormus piti saada HUOMAAMATTA tuhottavaksi!!! Jos Frodo olisi lentänyt kotkan selässä tuomiovuorelle, olisi Sauron tai Nazgul-laivue huomanneet Frodon ja sormuksen. Mordorin rajalta sentään lentää jonkun tovin perille ja Barad-dur ( Sauronin pesäpaikka ) oli ihan vieressä……. lukekaa sormusten herra uudestaan ja AJATELKAA edes vähän………

 5. Mutta eikös sankarit tuossa originaalissa tarinassa hyökänneet mordorin porteille ihan vain hämätäkseen Sauronia että Frodolla olisi aikaa ja mahdollisuus sormuksen heittämiseksi tuomiovuoren laavaan?
  Ja juuri tuossa parodiassahan juuri muut sankarit hämäsivät sauronia samalla kun muut veivät kotkilla sormuksen tuomivuorelle?

 6. Mutta eikös sankarit tuossa originaalissa tarinassa hyökänneet mordorin porteille ihan vain hämätäkseen Sauronia että Frodolla olisi aikaa ja mahdollisuus sormuksen heittämiseksi tuomiovuoren laavaan?
  Ja juuri tuossa parodiassahan juuri muut sankarit hämäsivät sauronia samalla kun muut veivät kotkilla sormuksen tuomivuorelle?

 7. Juu, hämäsivät, mutta ehkä kotkat pääsivät lentämään sinne vasta kun sormus oli jo tuhottu ja se Sauroni vähän heikommassa hapessa. Mordoriin hyökkääminen, ja varmaan myös lentäminen oli mahdotonta niin kauan kun sormus oli olemassa. Kotkat tulivat vasta sormuksen ja Sauronin vallan tuhoamisen jälkeen

 8. No ensinnäkin rivendelista mordoriin on monta sataa kilsaa eli viidessätoista minuutissa ei päästäis perille ees lentäen. Lisäksi Barad dur on kaukana mordorin rajasta. Mutta video oli hauska ja välillä tulee itekkii mietittyy et onhan toho parempiki keino.