Uusi Renault Twingo on varustettu laitetelineellä

Erä autoilijan pinttyneimmistä päänvaivoista on dilemma, mihin lykätä matkapuhelin, MP3 soitin ja muut hilavitkuttimet ajon ajaksi. Kojelaudan voi tavallisesti unohtaa heti kättelyssä, mikäli ei tahdo löytää kännykkäänsä pian jarrupolkimen alta. Mikäli pelkääjän paikalla on tyhjää, niin taskut voi tyhjentää tietysti vapaalle istuimelle, mutta tiukoissa kurveissa tuntuvat esineet lentelevät tästäkin pois.

Renault on nyt esitellyt oman, varsin toimivalta vaikuttavat ratkaisun tähän ongelmaan. Uudessa Renault Twingo mallissa on nimittäin mukana kojelautaan integroitu kumitapeista koostuva gadget-pidike, jonka päällä kovien irtoesineiden pitäisi pysyä mainiosti paikallaan pikkuauton kaartotilanteissa.

Uusi Twingo on tulossa myyntiin näillä näkymin syyskuussa. Tällä hetkellä Twingojen hinnat lähtevät meillä Suomessa 8.900 Eurosta.

Lähteet: news.windingroad.com / www.renault.fi

Edellinen artikkeliVaahtokarkki Breakout performanssi
Seuraava artikkeliMitä Web 2.0 tarkoittaa?