3-10-07-datatraveler.jpg

Kingston on nerokkaasti yhdistänyt USB-muistitikun ja muistikortinlukijan. Tässä vekottimessa on jopa 4GB:n sisäisen muistin lisäksi yhdeksän erilaisen muistikortin lukija (SD, MMC, SDHC, miniSD, microSD, MMCplus, RS-MMC, MMCmobile ja MMCmicro). Toimivuus luvataan sekä Windows Vista- että OS X-alustoilla.

Yksinkertainen idea ja toteutus helpottaa jokaisen elämää, jolla on erilaisia digi-laitteita, jotka tukevat erilaisia muistikortteja. Tiedon siirtoon ei nyt tarvita erilaisia USB-johtoja tai suuria kortinlukijoita. Digikamerankin muistin voi kätevästi tyhjentää tällä, vaikka patterit olisi kamerasta lopussa. Itse olen jo jonkin aikaa pähkäillyt videovuokraamon DVD-levyjen kanssa, jotka eivät suostu pyörimään kun ovat täynnä naarmuja ja sormenjälkiä. Loistava tapa vuokrata elokuvia olisi mielestäni tarjota ne muistikortilla. Kopiointisuojaus lienee yksi syy miksi tämä ei onnistuisi.

Tämä monet ongelmat ratkaiseva tikku on tulossa pian kauppoihin sisäisen 1GB tai 2GB muistilla hintaan $19.99 tai $34.99. 4GB muistilla varustettua tikkua saa odottaa kauemmin.

Lähde:http://www.kingston.com

Edellinen artikkeliVarkaidensavustuskone
Seuraava artikkeliAmerikkalainen Don’s guns aseliike vuokraa aseet niitä tarvitseville