Kokoontaitettava parveke

Hollantilainen arkkitehtitoimisto nimeltään ”Hofman Dujardin Architecten” on suunnitellut tämän nerokkaan Bloomfame nimisen kokoon taittuvan parvekkeen. Kun parveketta ei käytetä, se toimii tavallisena ikkunana, kun taas tekee mieli paistatella päivää rakennuksen seinien ulkopuolella, niin ikkunan voi muuntaa takaisin parvekkeeksi.

Lisää tällaista tavallisen kodin mukavuutta parantavaa arkkitehtuuria, pyydän!

Lähde: www.hofmandujardin.nl

Edellinen artikkeliLähetä itsellesi sähköpostia tulevaisuuteen
Seuraava artikkeliNyt kannattaa piirtää väriliiduilla!

1 KOMMENTTI

  1. Kumma kun markkinoilla ei ole vastaavia muita kokoontaitettavia mööpeleitä ja muita sisustuselementtejä. Luulisi ainakin että edes jossain olisi suunnittelija joka osaisi tehdä sellaisista tyylikkäitä.
    Yksiössä esim. olisi erittäin kätevä olla piiloon taittuva tai joksikin muuksi muuttuva ruokailuryhmä.(vain 30s ja olet muuttanut parisänkysi 6 hengen ruokailuryhmäksi)

    “Halukas Joost -testaajaksi”

  2. Ikean mainos oli kyllä paras, missä kaikki meni seinien sisälle ja pysty muuttamaan sisustusta kääntämällä yhtä nappia…

  3. No tuo on kyllä näppärä härveli. Täytyy sanoa, että tuolle on pienissä kerrostaloasunnoissa varmasti käyttöä.

  4. Ottakaapa huomioon, että tuollainen saattaa toimia hyvin jossain lämpimissä maissa, mutta Suomen oloihin tuo ei ole toimiva ratkaisu, ainakaan tuollaisenaan. Parvekkeen lämmöneristävyys on taatusti olematon, joten U-arvot tuskin ovat Suomen normien mukaiset. Myöskin lämpövuodot saattavat olla aika suuret, mikäli liittymät ja tiivisteet eivät ole kunnossa.. Tuota ei voi sijoittaa suoraan huoneistoon, tai muuhun lämpimään tilaan. Tuon kun avaa, niin lämpö karkaa harakoille.