joost beta testaus

Sain tänään sähköpostitse kaksi ”pilettiä”, joiden avulla voin kutsua kaksi uutta käyttäjää Joost nettivideopalvelun betatestaajaksi. Mikäli sinä haluat päästä testaamaan Skypen kehittäjien uutta mainiota nettivideopalvelua ensimmäisten joukossa, niin nyt tähän tarjoutuu mainio mahdollisuus Hilavitkutin.com sivujen kautta!

Kutsut palvelun betatestaukseen lähetetään päivän aikana kahden parhaan Hilavitkutin.com sivuille jätetyn kommentin kirjoittaneille. Laitathan siis kommentin sähköpostikenttään oman osoitteesi (ei julkaista), sekä kommentin yhteyteen maininnan, että haluat Joost -testaajaksi. Parhaan tämän päivän aikana sivuille kirjoitetun kommentin valitsee allekirjoittanut. Kutsut betatestaukseen puolestaan lähetetään asianomaisille huomenna.

Sitten vain sanaiset arkut ammolleen ja kommentoimaan!

Lisää tietoa Joost -palvelusta löytyy täältä

Edellinen artikkeliKännykkävideoihin eloa optisella silmikolla
Seuraava artikkeliSpace Invaders ja Asteroids klassikkopelit Hilavitkutin.com sivuilla