usb hengitysnaamari

Influenssat tapaavat leviämään tavallisissa sermitoimistoissa lähes yhtä tehokkaasti, kuin päiväkodeissa konsanaan. Mikäli haluat kuitenkin suojautua kunnolla ilmassa leijailevia basiliskoja vastaan ja välttää influenssan tänä talvena, löytyy tätä tarkoitusta varten nyt USB-liittimestä energiansa saava hengitysmaski.

Japanilaisen Thanko -nimisen yrityksen valmistama maski on varustettu kahdella sähkötuulettimella, jotka puhaltavat suodattimien lävitse raikasta ilmaa käyttäjälleen. Silikonista valmistettuja naamareita on kaupan Japanissa 2480,- Jenin, eli noin 16,- Euron hintaan.

Edellinen artikkeliDelete-nappula pyyhekumi
Seuraava artikkeliGeneettisesti manipuloituja ihmislapsia on jo syntynyt!

1 KOMMENTTI

  1. Ihan tarkentaakseni, japanissa käytetään hengityssuodattimia silloin kun ollaan kipeenä jotta tauti ei tarttuisi toisiin. Eli juuri päinvastoin kuin artikkelissa kuvataan.