Usko, tai älä, mutta henkilön puuhun sitomiseen ei välttämättä tarvita köyttä, kejuja tai mitään muitakaan kiinitystarvikkeita. Homma onnistuu videolla kuvaillulla tavalla ihan asettelemalla sidottavan henkilön jalat oikealla tavalla ”solmuun”.

Muistathan kuitenkin, että ketään ei saa sitoa puuhun köysillä tai ilman, ilman henkilön omaa suostumusta!

Edellinen artikkeliKuinka valmistat toimivan robottihyönteisen tyhjästä juomatölkistä?
Seuraava artikkeliKuva uudesta Nokia E90 kommunikaattorista

1 KOMMENTTI

  1. Tuohan ihan ikivanha tekniikka. Suomessa tunnetaan nimellä ”sissilukko”. Ja tuo asento tuottaa ihan painajaismaisen kivun. Nimimerkillä kokemusta on.

  2. Ei muuten toimi kaikilla henkilöillä..
    Itse kuulun niihin henkilöihin jotka pystyvät vetämään lukitsevan jalan pois välittömästi. Lisäksi että liikkuvuutta sen verran että pystyn myös selälleen siirtymään jos on istutettu niin kauan että jalat puutuneet täysin tunnottomiksi. Josta en keksi miten se muka tappaisi kun sen tehnyt itse.

  3. Kävisiköhän se niin että jalat jäisivät ihmisen alle kun hän kaatuu eikä pystyisi nousemana ylös eikä liikuttelemaan jalkoja ja kuolisi nestehukkaan?

  4. Juu.. minä itse saan kanssa jalan ihan helposti pois.. joskus tuottaa vaikeuksia mutta kylläse siitä jo osaa *ninja* tyylin..

  5. Jooh…ikivanha tekniikka, kutsutaan tosiaan nimellä sissilukko. Ainut että se ei toimi…Pääsee irti kun käsillä pyörittää itseään puun ympäri. Esimerkiksi jos vasen jalka on lukkona puun ympäri niin pitää pyörittää itseään vastapäivään. oikean jalan lukossa taasen myötäpäivään. Kokemusta tosin on tollaisesta lukosta ja irti päästiin 😉 vieläkin vapaana.