Jacob  & Co. Quenttin rannekello
Amerikkalaisten Hip Hop tähtien suosima Jalokiviä ja rannekelloja valmistava Yhdysvaltalainen Jacob & Co. on esitellyt tämän The Quenttin nimisen omalaatuisen, sekä hintavan ajannäyttäjän.

Erikoisinta Quenttin kellossa on lienee tämän pystysuuntainen, rattaisiin perustuva jousivetoinen mekanismi. Ajan kello näyttää lähinnä vanhalta sähkömittaria muistuttavalta k näytöltä. Kellon koneisto voidaan vetää joko mukana toimitettavalla erillisellä kammella, tai vaihtoehtoisesti motorisoidulla säilytysrasiassa sijaitsevalla vetokoneistolla. Liian usein vetokampea ei kuitenkaan tarvitse kaiva esille, sillä yhdellä vedolla kello jaksaa tikittää 31 päivän ajan.

Rajoitetun määrän tuotettavaa kelloa on saatavilla joko valkokullasta, punakullasta tai tai magnesiumista valmistettuna. Kellon kyljet on valmistettu hiilikuidusta. Tilauksesta onnistuu tosin tuotteen kotisivujen mukaan myös platinaversion saaminen kellosta. Kellon lasi on kestävää safiirilasia, ja se on vesitiivis aina 30 metriin asti.

Hintaa kellon magnesiumversiolla on noin 265.000,- Euroa, kun kellon kultaversio köyhdyttää ostajaansa jopa 280.000,- Euroa.

Lähde: www.jacobandco.com

Edellinen artikkeliMiltä näyttää hidastettuna kun popcornjyvä paukahtaa?
Seuraava artikkeliVauvan sydänäänimonitori kotikäyttöön