Hilavitkutin.com sivuilla tapahtuu!

Laitetaanpas tähän väliin hieman kuulumisia Hilavitkutin.com sivuihin ja näiden kehittämiseen liittyen.

Ihan ensiksi pyytäisin teiltä kaikilta hyvin pientä palvelusta. Jos viitsitte käydä täyttämässä osoitteessa https://www.hilavitkutin.com/kysely/ hyvin lyhyen, kaksikenttäisen kyselylomakkeen, jolla kartoitamme sivujen kävijärakennetta, niin tästä olisi meille suuri hyöty!

Linkki kyselyyn löytyy myös sivujen oikeasta ylälaidasta, jos haluat käydä vastaamassa kyselyyn vaikkapa myöhemmin. Kiitos tästä kuitenkin jo etukäteen!

Hilavitkutin.com / Pulju.net kilpailu!

Toisen asiana on Hilavitkutin.com sivujen, sekä Pulju.net verkkokaupan ensi viikon maanantaina yhdessä käynnistämä kilpailu. Palkinnot ovat kisassa huimia, nimittäin eri arvoisia lahjakortteja Pulju.net verkkokauppaan. Lisää tietoa kilpailusta ja osallistumisohjeet kuitenkin sivuilla maanantaina. Muistakaahan siis tulla katsomaan ja osallistumaan!

Muuta

Sivuille on luvassa myös muuta jännää ja uutta lähiviikkoina. Viestittelen tänne kuitenkin taas, kun uusia asioita saadaan sivuille toteutettua.

Ehdotuksia, kritiikkiä, palautetta jne. saa aina myös laittaa vaikkapa tämän artikkelin kommentteihin, tai sitten esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen info(at)hilavitkutin.com