Hilavitkutin.com sivuilta löytyvät Legorakennelmat tuntuvat olevan sen verran suuressa suosiossa, että laitetaanpa tästä esille vielä muutama häikäisevän hieno internetin ihmemaasta löytynyt Legoluomus!

Ensimmäiseltä videoklipiltä löytyy Legoista tehty kuminauhapyssy, joka kykenee 11 kuminauhalaukauksen ampumiseen sekunnissa! Kuminauhoja järkyttävää tahtia laukova luomus on Sebastian Dick nimisen rakentelijan luomus (lähde: www.mocpages.com)

Toisella videolla on esittelyvuorossa on Thomas Johnson nimisen rakentelijan toteuttama Legoista tehty neulontakone. (Lähde: homepage.mac.com/aklego/ )

lego_difference_engine.jpg

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä on Andy Carol nimisen rakentelijan Legoista toteuttama polynomifunktiotaulukoiden automaattiseen tuottamiseen suunniteltu mekaaninen differenssikone. (lähde: www.boingboing.net) Viimeisen laitteen toiminnasta ei löytynyt videota, mutta vaikuttava on laite kuvassakin.

Mikäli nämäkään Legorakennelmat eivät vielä olleet tarpeeksi teille todellisille Legofanaatikoille, niin kannattaa käydä tutustumassa osoitteeseen www.mocpages.com. Mocpages verkkosivuilta löytyy kasapäin Legoluomuksia, joita rakentelijat ovat toteutelleet omista muovipalikoistaan ympäri maailmaa ja ladanneet internettiin muiden ihmeteltäväksi.

Hilavitkutin.comia kiinnostaa luonnollisesti myös kotimaisten rakentelijoiden luomukset, eli laittakaapa kommentteihin ihmeessä linkkejä omiin mahdollisiin projekteihinne!

Mainos: Tilaa Lego Mindstorms rakennussarjat Amazon.co.uk -verkkokaupasta

Edellinen artikkeliOhjukset ja tykinlaukaukset torjuva laserkanuuna
Seuraava artikkeliVakoilukamerasolmio