kuminauhapistooli.jpg

Tämä härveli olisi kyllä ollut ihan kuningas ollessani vielä esikouluikäinen nassikka – no pakko myöntää, olisi se hieno vieläkin! Vai eikö muka tämä ”Gatling gun” -konepistoolilta toimintaperiaatteensa lainaava kuminauhapyssy olisi teidänkin mielestänne järjettömän hieno omistaa?

Tämä käsin valmistettu puinen kuminauhakonepistooli rakentuu yhteensä 12 ”piipusta”, joista jokaiseen voidaan ladata erikseen 12 kuminauhaa. Täyteen ladattu lelupyssy on siis valmis ampumaan yhteensä 144 kipeää tekevää kuminauhalaukausta vihamielistä kohdetta päin ainoastaan muutamalla laukaisukammen kiepautuksella!

Tämän hienon hilavitkuttimen hankintakynnystä saattaa ikävä kyllä nostaa lelun korkeahko, 395,- Taalan kappalehinta. Noh, ainakin lelupyssyn mukana toimitetaan riittävä satsi kuminauhoja aseen lippaan täyteen lataamiseksi.

Lähde: www.backyardartillery.com

Edellinen artikkeliKaksijalkainen koira
Seuraava artikkeliJoost netti-TV julkaistu, beta-testausta edessä

1 KOMMENTTI

  1. Jossain päin maailmaa(Ruotsissa vanhassa kaupungissa?) on tullut nähtyä vähemmän kehittyneitä versioita, jotka on pistetty revolverin muotoon ja piipun päälle pyykkipoika. Tämän jälkeen piipun nokkaan tehdyn kuopan ja pyykkipojan väliin on laitetaan kuminauha ja sitten vain pyykkipoika auki ja kuminauha lähtee.

    Tietysti kädestäänkin saa tuollaisen pistoolin väännettyä tuollaisen pistoolin pujottamalla kuminauhan pikkusormen ympäri, ja tämän jälkeen viemällä sen kämmenselän yli ja peukalon takaa etusormen päähän.

    Jos operaation lisäksi toistaa myös nimettömällä ja keskisormella, niin voi saada aikaiseksi jopa kolmesti laukeavan kuminauha-aseen pelkällä kädellään. Kuminauhoilla tosin alkaa olla siinä vaiheessa jo varsin ahdasta etusormen päässä.