david-hasselhoff.jpg

Huomasin äskettäin suureksi ilokseni, että hakiessani Googlella tietoa suomenkielisiltä verkkosivuilta hakulauseella ”David Hasselhoff”, löytyvät Hilavitkutin.com sivut tuloksissa jo sijalta 6!

Tuloksen tuoman alkuhurmoksen laannuttua, aloin kuitenkin pohtia, millä sijoitusta saisi vielä tuostakin nostettua, kenties jopa koko listan kärkeen? Tätä varten tarvitsisin ainakin runsaasti David Hasselhoff -aiheisia linkkejä ulkopuolisilta verkkosivuilta.

Keinoja mietittyäni keksin tietysti vedota sivujen lukijoiden, eli teidän apuunne. Tämän vuoksi haastan siis kaikki teidät jonkinlaista blogia tai verkkosivua ylläpitävät lukijat mukaan talkoisiin saavuttaakseni ylevän tavoitteeni!

Kuinka siis voit auttaa?

Yksinkertaisesti luomalla jonnekin sivuillesi linkin osoitteeseen http://www.hilavitkutin.com/tag/David+Hasselhoff

Vielä jos nimeät linkin itsensä viihdyttäjäprofeetan mukaan, esimerkiksi tähän malliin: ”David Hasselhoff Hilavitkutin.com sivuilla”, niin olen varma, että tavoite on yhdessä saavutettavissamme!

Jos lisäät linkin sisältävän sivun URL-osoitteen myös tämän viestin kommentteihin, niin lupaan hakutulosten kohentuessa kirjoittaa kaikkia osallistuneita sivustoja erikseen kiittävän uutisen Hilavitkutin.com sivuille!

Sen kunniaksi – HOOGA HOOGA OOGA CHAKKA!

Edellinen artikkeliiCache korvaa kaikki luottokortit
Seuraava artikkeliAsioita sormenpäillään tuleen sytyttävä mies

1 KOMMENTTI

  1. ”Satuinpa huomaamaan että ku ettii suomenkielisiltä sivustoilta hakusanoilla ’Märkä Murmeli’ ni mun sivustot on kuudentena.” Miten tällaisia asioita satutaan huomaamaan? Olen kuin ällikällä lyöty.

  2. No – tälläisiä asioita huomaa vaikkapa kun seuraa sivujensa kävijätilastoja. Sivujen kävijätilastoista voidaan nähdä, että sivuille on tullut vaikkapa x määrä kävijöitä hakulauseen x perusteella.

    Taidat sitä paitsi olla tosikko?

  3. Jep noita omien sivujen sijoituksia mitä ihmeellisimmillä hakusanoilla tai hakusanayhdistelmillä on kyllä hauska seurata 🙂

  4. Heh. No tuo selittää. En vain keksinyt mitään järkevää selitystä sille, miten tuollaisen tiedon saa itselleen ongittua.

    En ole (toivottavasti) tosikko. Kiinnosti vain.

  5. […] Tammikuussa aloitimme sivuilla talkoot Hilavitkutin.com sivujen nostamiseksi Googlen hakutoloksissa kärkeen. Lähtökohtana hankkeelle oli Googlen Suomenkielisissä hakutuloksissa sija 6. Tavoitteen saavuttamiseksi pyysimme apua lukijoilta, jotta nämä laittaisivat sivuilleen David Hasselhoff aiheisia linkkejä hakukonejätti Googlen löydettäviksi. Tänään kävin tarkistamassa tilanteen, ja suureksi ilokseni huomasin sijoituksen nousseen jopa sijalle 3, heti Wikipedian artikkelien jälkeen. […]

  6. […] Tammikuussa aloitimme sivuilla talkoot Hilavitkutin.com sivujen nostamiseksi Googlen hakutoloksissa kärkeen. Lähtökohtana hankkeelle oli Googlen Suomenkielisissä hakutuloksissa sija 6. Tavoitteen saavuttamiseksi pyysimme apua lukijoilta, jotta nämä laittaisivat sivuilleen David Hasselhoff aiheisia linkkejä hakukonejätti Googlen löydettäviksi. […]