Länsinaapuristamme Ruotsista kotoisin olevat Skype-nettipuhelimen kehittäjäkumppanukset Janus Friis ja Niklas Zennström eivät ilmeisesti olekaan matkanneet Havaijille viettämän eläkepäiviä myytyään Skype -sovelluksen Ebaylle aiemmin tänä vuonna 2,6 miljardin Dollarin kauppahintaan. Tältä ainakin vahvasti vaikuttaa, sillä kaverusten seuraava – nettitelevision markkinaherruudesta kilpailemaan suunniteltu projekti on nyt edennyt Beta-testausvaiheeseen.

Janus Friis kirjoittaa blogissaan tänään, että Venice -nimellä kulkevan projektin Beta -testaajaksi haluavat voivat nyt ilmoittautua projektin kotisivuilla osoitteessa www.theveniceproject.com

Kävi projektin kanssa miten kävi, on tältä suunnalta melko varmasti luvassa jotain ainakin YouTube -palvelua mielenkiintoisempaa!

Tässä vielä suora lainaus projektin kotisivuilta:

We’re working on a project that combines the best things about television with the social power of the internet – a project that gives viewers, advertisers and content owners more choice, control and creativity than ever before.

Mainos! tilaa nyt Skype -palvelut koneellesi Skypen verkkokaupasta!

Edellinen artikkeliElectrolux imurikengät
Seuraava artikkeliKtrak lumipolkupyörä telaketjuilla

2 KOMMENTIT

Kommenttien lisääminen on estetty.