Smash my Wii:

Smash my PS3:

Sekä Nintendon, että Sonyn uuden sukupolven konsolit saapuivat viime viikolla pitkän odottelun jälkeen Pohjois-Amerikassa kauppoihin.

Kanadalaisen planet boredom nimisen verkkosivun ylläpitäjät ovat ottaneet asiakseen olla ensimmäisten jonottajien joukoissa kun uusia pelikonsoleita jaetaan. Erikoiseksi asian tekee se, että kavereiden ainoa motiivi saada konsolit käsiinsä on halu päästä takomaan nämä palasiksi lekavasaralla heti pelikonsolikaupan ulkopuolella.

Verkkosivuston poikien aiempiin tempauksiin on kuulunut mm. iPodin, sekä vanhemman sukupolven Xboxin tuhoaminen

Mutta onko kyse pelkästä julkisuustempusta, vai piileekö taustalla jokin henkevämpi sanoma, jonka konsolintuhoajat haluavat välittää videopeliyhtiöiden kontrolloimalle yhteisölle?

Murskaa näyttää tulevan joka tapauksessa.

Edellinen artikkeliSmart Finder löytää kadonneet pikkuesineet
Seuraava artikkeliDarth Vader ja Yoda pähkinänsärkijät

13 KOMMENTIT

 1. Sehän on performanssitaidetta ehdottomasti!
  Sitä paitsi oma uskonnonopettajani kertoi aikoinaan, että videopelit ovat Scietologien juoni maailmanvallan kaappaamiseksi. Lieneekö kuuluvat samaan lahkoon?

 2. Mikäs sinun uskonnon opettajallasi on skientologeja vastaan? Uskon, että häneltä puuttuu ymmärrys hommaa kohtaan.

  Itse en pitäisi skientologien toimintaa minään lahkona. En myöskään kyseenalaista heidän toimintaansa. Jos joku tuntee olonsa onnelliseksi käytyään siellä ja maksettuaan paljon rahaa, niin antaa tuntea. Tälle on psykologinen selitys. Maallinen mammonahan ei ole verrattavissa omaan onnellisuuteen, vai onko sinun elämälläsi hinta?

  Salaliittoteorioita kuulee nykyään joka nurkan takaa, mutta eiköhän skientikset ja videopelit paini eri sarjassa. Lahdessa ja Vantaalla on muuten Suomen kaksi dianetiikkakeskusta, voit kertoa opettajallesi terveiset meilt… siis että hän voi käydä juttelemassa skientiksien kanssa siellä. Loppuisi tuo uskonnon tunneilla tapahtuva uskomaton jutustelu.

  (Skientologiaa ei olla katsottu viralliseksi uskontokunnaksi Suomessa, miksi siitä edes puhuttiin uskonnon tunneilla?)

  Mitä tulee itse kommenttiin: On se hauskaa kun toisilla on liikaa rahaa. Jotkut ovat varmaan itku kurkussa katsoneet tapahtumaa, kun Nintendo Wii laitetaan palasiksi. Toiset vain unelmoivat tästä mullistavasta konsolista ja toiset hajottavat näitä huvikseen. Miksi maailma on surullinen paikka elää?

 3. ”Mitä tulee itse kommenttiin: On se hauskaa kun toisilla on liikaa rahaa. Jotkut ovat varmaan itku kurkussa katsoneet tapahtumaa, kun Nintendo Wii laitetaan palasiksi. Toiset vain unelmoivat tästä mullistavasta konsolista ja toiset hajottavat näitä huvikseen. Miksi maailma on surullinen paikka elää?”

  Jaa-a, ******* moneen junaan, ilmeisesti kun on tarpeeksi rahaa, saa tehdä mitä haluaa…

 4. pitää olla idiootti? jos on nuin rahaa niin laittas vaikka hyvän tekeväisyyteen..

 5. Ja ketä kiinnostaa skientologien palopuheet ja että missä ne analprobeineen pitää majapaikkaa? 😀

 6. En tiennyt että kumpikaan noista on noin kestävä… Taisi sitte lyöjä oli melko nolo.

 7. idiootti tuhoo ps2 yhteensopivan pleikan >:( minun laitteessa nuo eivät toimi ja mistään ei saa kakkosen pelejä pyörittäviä ps3:sia enää paitsi jostai huutonetist miljoona per kipale

 8. Tyylikästä, ah niin tyylikästä..
  Nörtti odottanu kauan että saa konsolin ja jonottaessa
  joutuu kattomaan ku kaverit pistää palasiksi.

  Tosin aika saamatonta lekan heiluttelua…

Kommenttien lisääminen on estetty.