No Contact – Sähköshokkeja antava naistentakki

no_contact.jpg

Vaikka Helsinki ja Suomi yleisesti ovatkin maailman laajuisesti vertaille varsin turvallisia paikkoja asustella, on joitakin alueita, joilla en suosittelisi esimerkiksi oman tyttöystäväni liikuskelevan omin nokkineen öiseen aikaan. No Contact on yhdysvaltalainen yritys, joka on esitellyt oman ratkaisunsa naisten kokemaa turvattomuuden tunnetta vastaan. Ratkaisu on No Contact – sähköshokkeja antava takki.

No Contact takin ulkopinta on käsitelty sähköä johtavalla materiaalilla ja takin hihaan on kätketty helposti käsille saatava kytkin, jota painamalla takin pintaan johdetaan 80.000 voltin sähköjännite. Takin ulkopintaan johdettu jännite on tarkoitettu takaamaan ei toivottujen käsien irti pysymisen ahdistelun kohteesta, jolloin matka voi jatkua turvallisesti hämärämmälläkin alueella.

On toki myös helppo mieltää takille enemmän arveluttavia käyttötarkoituksia. Voin jo helposti kuvitella, kuinka vaikkapa tiiviissä konserttitapahtumassa ahtaaseen paikkaan joutunut sähköshokkitakkia käyttävä henkilö saa ahdistuskohtauksen ja alkaa raivata tietänsä alueelta pois sähkötakin ”liipasin pohjassa”.

Suomessa sähköpampun hallussapito ja omistaminen on yksityishenkilöiltä kiellettyä, joten täällä No Contact takkia tuskin tullaan kuitenkaan näkemään.

Takki on joka tapauksessa tulossa markkinoille ainakin Yhdysvalloissa, joissa itsensä puolustaminen on tunnetusti hyväksyttävää keinoja ja välineitä kaihtamatta. Hintaa takille on tulossa noin $950,-.

Lähde: www.no-contact.com