Yhdysvaltalainen teknologia-alan julkaisu Red Herring raportoi aiemmin tällä viikolla, että Apple olisi tilannut Taiwanilaiselta alihankkijaltaan yhteensä 12 miljoonaa matkapuhelinta. Puhelinta on huhujen mukaan tulossa markkinoille kahta eri mallia. Uutisen mukaan Applen ”iPuhelin” esitellään tammikuussa Macworld tapahtumassa.

Vaikka huhut pitäisivät viimein paikkansa, tähän asti joudumme tyytymään arvailuun sen suhteen, miltä Applen puheln voisi näyttää. Netin uumenista löytyy kymmeniä, ellei satoja erilaisia ja eri tasoisia kuvia ja jopa videoita Apple puhelimen huhutusta ulkonäöstä. Tässä listattuna joitakin näistä.

Mitäs tuumaatte, onko joku näistä ”se aito” iPod puhelin?

1. Apple iTalk

2. Apple iPhone
log_060318_6.jpg

3. Apple hiPhone
log_060318_4.jpg

4. Apple iPod talk
log_060318_2.jpg

5. Apple retroPod phone
sillyiphone.jpg

6. Apple iChat mobile
ichat_mobile-790049.jpg

Oma suosikkini on ehdottomasti numero 5. Apple retroPod phone. Mutta heittäkääpä omat veikkauksenne!

Edellinen artikkeliPeter Jacksonin robottibändi
Seuraava artikkeliGrāpple – rypäleen makuinen omena