joulukoristeet.jpgPian alkaa olla se aika vuodesta, kun hätäisimmät alkavat koristella asuntoaan joulukuntoon. PC-Työpöydän joulukuntoon saattaminen onnistuu mainiosti vaikkapa näillä usb.brando verkkokaupasta tilatuilla USB joulukoristelaitteilla.

Koristeluhomma voidaan aloittaa vaikkapa USB Light Sensor Snowman” laitteella, joka on USB kaapelista virtansa saava hämäräkytkimellä varustettu pimeässä päälle kytkeytyvä lumiukkolamppu. Lumiukon kaveriksi sopii työpöydälle mainiosti vaikkapa, USB liittimen kautta virtansa saava rummuttava joulupukki. Ääni- ja valoefektein varustettu muovinen punanuttuinen rumpali ei varmastikaan jätä ketään kylmäksi.

Kokonaisuuden viimeistelee tietysti USB joulukoristelusetti, joka pitää sisällään 16 monitorin ympärille ripustettavaa USB-liittimestä energiansa saavaa värillistä LED -lamppua. Lamppujen lisäksi settiin kuuluu myös tietysti jouluaiheinen hiirimatto, jouluaiheinen paperihattu, hyvää joulua toivottava monitorin yläpuolelle asetettava kyltti, sekä tietysti käyttöohjeet edellä mainittujen käyttämiseksi.

Jos jollakulla on vieläkin parempia ideoita työpöydän joulukoristelulle, niin laittakaahan ihmeessä tännekin viestiä!

Laitteet: usb.brando.com.hk

Edellinen artikkeliLaskuvarjo shampanjapullon korkkiin
Seuraava artikkeliOstoskassiksi muuntuvat rintaliivit