hilavitkutinlaite.jpgViimein on koittanut hetki, jota monet laitteista kiinnostuneet ovat hartaasti odottaneet! Enää ei nimittäin tarvitse tyytyä hilavitkuttimien suhteen siihen mitä on kaupassa tarjolla, vaan gadgeteista innostunut voi hankkia kotiinsa tee-se-itse härvelirakennussarjan.

Tämän loistavan elektroniikkasetin avulla kuka tahansa kykenee rakentamaan yli 100 erilaista gadgettia mukana toimitettujen osien ja ohjeiden avulla. Askarteluun ei tarvita edes vasaraa tai liimaa, sillä osat ovat yksinkertaisesti napsautettavissa kiinni toisiinsa.

Setti siis sisältää kaiken tarvittavan omien hilavitkuttimien rakenteluun. Komponenteista mukana on mm. kaiuttimia, johdinlankoja, LED lamppuja, pistokkeita, moottoreita, tuulettimia ja paljon muuta! Näistä innokas laitenikkari valmistaa kätevän helposti itselleen kaikki tarvittavat laitteet aina ovikellosta poliisisireeniin.

Hintaa tällä opettavaiselle setillä on Discovery Channelin verkkokaupassa ainoastaan $29,95.

Lähde: shopping.discovery.com

Edellinen artikkeliKaikki paitsi megapikselit on turhaa!
Seuraava artikkeliVoinappiannostelija painonvartijoille

4 KOMMENTIT

  1. Samaisia systeemejä saa ihan kotosuomesta BR leluista. Paria kolmea eri koko vaihtoehto löytyy. Ison taisi sisältää 99 eri koetta/laitetta. Hintaa on vähä enempi kuin tuossa jenkkiversiossa.

  2. Kyseistä lelua saa nykyään eräästä isosta leluliikkeestä. Tarjolla on myös laajennus osaa. Ohjeet on toistaiseksi vain ulkomaan höpöttäjien iloksi.

Kommenttien lisääminen on estetty.