turbiini.JPGJos olet extreme urheilulajien perään, mutta rakettireppu tuntuu silti turhan rankalta peliltä, voit aina hankkia itsellesi henkilökohtaisen ThrustPac turbiinirepun vauhdittamaan menoa.

Selkään puettavan repun toimintaperiaate pohjautuu nelitahtiseen bensiinmoottoriin, joka pyöritää turbiinimottoria työntäen kantajaansa eteenpäin. Esimerkiksi rullalautailijaa turbiinin pitäsi vauhdittaa valmistajan mukaan yli 40 kilometrin tuntinopeuteen. Vaihtoehtoisesti reppua voi käyttää esimerkiksi lisävoimanlähteenä polkupyöräillessä, meloessa, tai missä nyt vaan tuleekin mieleen.
Laite on myös varsin energiatehokas, sillä sen luvataan kuljettavan kulkijaa yhdellä litralla bensiiniä jopa 60 kilometrin matkan – riippuen tietysti käytettävästä kulkuvälineestä.

Äkkiseltään laite ei oikeastaan tunnu yhtään hassummalta idealta. Mainion näköistä menoa pääsee katselemaan tarkemmin oheisesta videosta.

Hintatietoja laitteelle ei ole valmistajan sivuilta vielä saatavilla – saati sitten tietoa, että mikä olisi kotimaisen verottajan suhtautuminen laitteeseen.

Lähde: www.personalpropulsion.com

Edellinen artikkeliKuusisävelinen huuliharppu
Seuraava artikkeliZuse paahtoleipäprintteri