Uusi uutisblogini nimeltänsä hilavitkutin avattiin tänään. Tulen esittelemään sivuilla uusia mielenkiintoisia, uutta markkinoille tuovia teknisiä vempaimia. Tarkoituksena on antaa teknisistä laitteista kiinnostuneille mahdollisuus seurata alan uusimpia innovaatioita helposti ja keskitetysti tiiviistä, Suomen Kielisistä artikkeleista.

Tarkoituksena ei ole mennä sisälle koneen sielunmaailmaan eikä esitellä jokaista markkinoille tullutta matkapuhelinta. Tarkoituksena on esitellä uusista tuotteista ainoastaan mielenkiintoisimmat. Tuotteet, joiden voidaan todella sanoa tuovan jotakin uutta kylläisille markkinoille.

Kiintoisia lukuhetkiä. Toivottavasti pidätte blogistani!

Seuraava artikkeliCreative julkisti Zen V mediasoittimen

8 KOMMENTIT

  1. Nyt kun tätä katsoo niin kyllä tavaraa on tullut!
    Lupaus on aika hyvin pitänyt!

  2. Tervehdys vuoden 2006 asukit. Tulen kaukaa vuodesta 2009 ja tein aikamatkan hilavitkuttimen alkuajoille.

  3. Voi että. Täytyy myöntää että on tämä blogi kyllä uskomaton. Hyvä blogi kerrassaan. Ja jaksatte kirjoittaa, itse en jaksa… 🙁

  4. Blogi on kyllä mahtava, itse en seuraa mitään muuta blogia päivittäin, mutta tämä blogi on kyllä niin hyvä, että seuraan sitä päivittäin. Olen jopa lisännyt sen Firefoxin lisäosan FastDialin aloitus sivulle, jotta näen heti esikatselu kuvasta, milloin sivulle on tullut jotain uutta. Hienoa, jatkakaa samaan malliin 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.